Search
Close this search box.

Nederlandse City Lunches presenteert Hugo de Koning, eigenaar en oprichter van The Works

.            

De Nederlandse City Lunches presenteert Hugo de Koning, eigenaar en oprichter van The Works, een “human-based tech company”.

Over Hugo de Koning

Hugo de Koning is een echte rasondernemer en al 22 jaar met verschillende bedrijven actief op de arbeidsmarkt. Samen met Bram Bosveld en Rogier Thewessen richtte hij in 2000 hét jobboard voor jongeren – Studentenwerk – op. StudentenWerk groeide uit tot internationale uitzender YoungCapital, en inmiddels tot recruitmentgroep The Works.

Met zijn bedrijven YoungCapital en YoungOnes heeft De Koning afgelopen jaar de fysieke stap gezet naar het Verenigd Koninkrijk, om ook dáár de arbeidsmarkt te veroveren.

Hugo gelooft in de kracht van jongeren, en de impact die zij kunnen maken op bedrijven. Jongeren zitten nog niet vastgeroest in patronen en zorgen voor frisse ideeën, vernieuwing en innovatie. Zo helpen ze bedrijven groeien. Met een gemiddelde leeftijd van 28 jaar is het bedrijf van De Koning het levende bewijs van de impact die jongeren kunnen maken.

Impact maakt het bedrijf ook steeds meer op kwetsbare jongeren, met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met het persoonlijke coachingsprogramma Everybody Work helpt YoungCapital jongeren die een duwtje in de rug nodig hebben met de eerste stappen op de arbeidsmarkt. En begeleiden daar óók de werkgevers in.

The Works is inmiddels met meerdere merken – oa. Jobbird.com, YoungCapital & StudentJob – actief in 10 Europese landen en heeft 1300 medewerkers. Het bedrijf combineert gedreven mensen met de beste technologie en ondernemerschap om een positieve impact op de arbeidsmarkt te creëren. Het resultaat? In 2021 behaalde The Works een recordomzet van meer dan €600 miljoen, elke dag vervullen ze duizenden banen en jaarlijks helpen ze meer dan 2.000 werkgevers en 50.000 mensen aan werk.

Programma

12.00u – inloop

12.15u – aanvang

13.00u – lunch en netwerken

14.00u – einde

Taal

Nederlands

Locatie

Dutch Centre, 7 Austin Friars, London EC2N 2HA

Aanmelden

£12 (inclusief lunch) vooraf

£10 (inclusief lunch) voor Friends of the Dutch Centre

£7 (inclusief lunch) voor studenten (met studentenkaart)

£15 (inclusief lunch) aan de deur

Event details

  • May 17, 2022
  • Tuesday, 12:00 PM to 2:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Tickets details

  • Sorry, Event passed
  • Sorry, Event passed
  • Sorry, Event passed
View cart
Thank you Kindly

Nederlandse City Lunches presenteert Hugo de Koning, eigenaar en oprichter van The Works

Tuesday, 12:00 PM to 2:00 PM
May 17, 2022

000000

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER

Be the first to hear about our latest events