Vernissageconcert Herman van VeenPassed

16 November – 19:00 Herman van Veen, the Painter Sings – Vernissageconcert
As part of his residency at the Dutch Centre, ‘total artist’ Herman van Veen will be joined by guitarist and singer Edith Leerkes to perform a selection of songs from his current live show for us. An unmissable festival highlight!

16 november – de Schilder zingt – Vernissageconcert Herman van Veen
Ter gelegenheid van zijn expositie  the Painter sings: 30 Works – 30 days- komt Herman van Veen met gitariste Edith Leerkes naar het Dutch Centre en speelt aldaar in The Dutch Church op 16 november een concert met voornamelijk nummers uit zijn actuele tournee-voorstelling.

Herman van Veen (1945) groeide op in Utrecht waar hij ook het conservatorium bezocht. In 1965 maakte hij zijn theaterdebuut met het soloprogramma Harlekijn ‘Niemands knecht, niemands baas’. Sindsdien reist hij met zijn voorstellingen de wereld rond. Van zijn hand verschenen tot op de dag van vandaag meer dan honderdtachtig cd’s, een tachtigtal boeken en zo’n vijfhonderd schilderijen. Voor zowel zijn artistiek werk als zijn inzet voor projecten ten behoeve van vrede, veiligheid en verbondenheid is hij talloze malen onderscheiden. Zo is hij onder andere drager van het Verdienstkreuz am Band des Verdienstordens der Bundesrepublik Deutschland, Ridder in de Orde van Oranje Nassau en Ridder in de Orde van de Nederlandse Leeuw. Hij heeft een Eredoctoraat aan de Vrije Universiteit van Brussel. Van de Club van Budapest ontving hij de Planetary Consciousness Award. In Frankrijk Le Grand Prix de l’Académie Charles Cros de Littérature Musicale. En in Cuxhaven Duitsland, juni 2021, de Joachim Ringelnatz Literatur Preis. Herman is vader van vier kinderen en stiefvader van de weeseend Alfred Jodocus Kwak. Grootvader is hij van drie kleinkinderen.  

Programma
Doors open: 6.30 pm 

Start: 7 pm 

End: 9 pm 

Taal
Nederlands en Engels

Locatie

Dutch Centre, 7 Austin Friars, London EC2N 2HA

Aanmelden

Standard £30

Friend £25

Student £20

Event details

  • November 16, 2023
  • Thursday, 6:30 PM to 9:00 PM

Contact event manager

1 2 3 4

Tickets details

  • Sorry, Event passed
  • Sorry, Event passed
  • Sorry, Event passed
View cart
Thank you Kindly

Vernissageconcert Herman van VeenPassed

Thursday, 6:30 PM to 9:00 PM
November 16, 2023

000000

Vernissageconcert Herman van VeenPassed

Thursday, 6:30 PM to 9:00 PM
November 16, 2023

PRINT

SIGN UP TO OUR NEWSLETTER

Be the first to hear about our latest events